Installatie

Stage Unit is heel actief binnen de installatiemarkt. Onze ervaring door dagdagelijks in culturele huizen te vertoeven nemen wij hierin mee.
Het aanbieden van professioneel advies vooraf en het helpen stroomlijnen van materiaal en budget zijn voor ons de ‘main keys’ tot het vinden van een in alle opzichten gepaste oplossing.
Elk project wordt bijkomend een goede en snelle na-service gegarandeerd. Als groot verhuurbedrijf kunnen wij heel snel inpikken op eventuele sporadische materiaal tekorten of technische problemen.

Klik door naar ons portfolio

Installatie
Eigen-productie-2
Eigen-productie-1

‘In huis’ productie afdeling

Wij beschikken ‘in huis’ over een eigen naaiatelier voor geluids- en lichtabsorberende theaterdoeken evenals een eigen lasafdeling voor transportkarren, kabelrekken, montageplaten, … waarbij maatwerk voor ons geen onbekende is.

Verkoop

Uiteraard kan u bij ons ook terecht voor al uw aankopen van audiovisueel materiaal. Wij kunnen u een ruim aanbod van verschillende merken leveren. Dit met een professioneel advies en een doorgedreven stroomlijning van materiaal en budget. Elke aankoop wordt bijkomend een goede en snelle na-service gegarandeerd. Verbruiksartikelen zoals tape, gaffa, connectoren, batterijen, cleaner producten, bulbs, … hebben wij steeds op voorraad.