Opgericht in 1990 als een fusie van twee kleine bedrijven, is Stage Unit uitgegroeid tot een toonaangevend en sterk bedrijf in de hedendaagse evenementtechnologie, met een buitengewone toewijding en het absolute doel om een langdurige en nauwe samenwerking met zijn klanten op te bouwen.

Met de expertise en ervaring van talloze samenwerkingen met artiesten, promotors en productiebedrijven kan elke uitdaging en project op maat snel en flexibel worden uitgevoerd, altijd met een nauwkeurig evenwicht tussen het productiebudget en de hoogste eisen.
U wilt een bedrijfsfeest, een seminar, productpresentatie of beursstand? Stage Unit biedt de nodige support voor een totaalconcept van A tot Z: belichting, klank, elektrische ondersteuning, videotoepassingen, etc…

Stage Unit biedt een assortiment aan van erkende A-merken en heeft een jarenlange duurzame relatie met zijn leveranciers en fabrikanten:
Meyer Sound en Yamaha (30 jaar partnerschap), DiGiCo en Shure (Premium Rental Partner), Outline, L’Acoustics, MA Lighting, Clay Paky, Robe, GLP, Chauvet, Luminex zijn slechts enkele voorbeelden.

Ook binnen de installatiemarkt is Stage Unit heel actief. Onze ervaring door dagdagelijks in culturele huizen te vertoeven nemen wij hierin mee.
Het aanbieden van professioneel advies vooraf en het helpen stroomlijnen van materiaal en budget zijn voor ons de ‘main keys’ tot het vinden van een in alle opzichten gepaste oplossing.
Elk project wordt bijkomend een goede en snelle na-service gegarandeerd. Als groot verhuurbedrijf kunnen wij heel snel inpikken op eventuele sporadische materiaaltekorten of technische problemen.

Stage Unit beschikt ‘in huis’ ook over een eigen naaiatelier voor geluids- en lichtabsorberende theaterdoeken evenals een eigen lasafdeling voor transportkarren, kabelrekken, montageplaten, … waarbij maatwerk voor ons geen onbekende is.

Expertise, ervaring, advies, service, veiligheid en een hooggekwalificeerd team van goed opgeleide professionals; dit zijn de sleutelwoorden voor onze gelauwerde ‘Stage Unit Filosofie’.

StageUnit-30jr-logo